Pewnie ma podswietlenie zrobione żarówką UV bo wtedy ładnie biały odbiła światło, ale za taki kolor masz dowod zabrany na 100%
Przełączające się radio swing
Zwiń
X
-
Przełączające się radio swing
Witam wszystkich
Koledzy nie znalazłem postu żeby ktoś miał już taką usterkę więc chyba jestem pionierem
Chodzi o to, że w czasie jazdy radio swing samoistnie się przełącza z trybu CD na tryb tuner. Jest to dość irytujące bo podczas długiej podróży nie można normalnie wysłuchać fajnej piosenki bo wskakuje radio. Irytuje mnie to strasznie ponieważ siedzę za granicą i jak chce posłuchać czegoś Polskiego to wskakuje mi jakiś arabski szit. Czy ktoś już się spotkał z czymś takim? Zaznaczę, że mam standardowe radio swing od skody. Nic przy min nie grzebałem. Nie ma absolutnie żadnej prawidłowości w przełączaniu się. Myślałem na początku, że ja coś naciskam ale nie.
Pozdrawiam
-
-
Ja myślę, że prawidłowość jest.
W radiu znajduje się coś takiego jak TP (traffic program). Jeśli słuchając CD w tle masz jakieś radio, które nadaje RDS'em sygnały, to w momencie wiadomości, albo wiadomości dla kierowców (to można konfigurować w radio), zatrzymuje CD, puszcza radio, po czym jak się skończą wiadomości wraca z powrotem do odtwarzania CD.
Proponuję przeczytać instrukcję do radia. CAŁĄ...Pozdrawiam,
Michał
Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lampionKolego uwierz mi, że chętnie bym to zrobił ale cała jest po francusku, a ja po takiemu nie gadam. Jeśli miałbyś wersję elektroniczną do takiego szkodnika jak mój to chętnie bym skorzystał z Twojej uprzejmościPozdrawiam,
Michał
Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lampionKolego uwierz mi, że chętnie bym to zrobił ale cała jest po francusku, a ja po takiemu nie gadam. Jeśli miałbyś wersję elektroniczną do takiego szkodnika jak mój to chętnie bym skorzystał z Twojej uprzejmości
tutaj są wszystkie instrukcje w różnych językach, w tym po polsku.
Komentarz
-
Komentarz